Στις 17 Μαΐου 2019 διοργανώθηκε η εκδήλωση “Sustainable Talks” στον Συνεταιρισμό Stevia Hellas στη Λαμία, με επίκεντρο τη συνεργατική οικονομία. Περισσότερα από 50 στελέχη μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα συναντήθηκαν στη Stevia Hellas, φέρνοντας τη Λαμία στο κέντρο της επικαιρότητας. Οι επισκέπτες όχι μόνο είδαν τη διαδικασία καλλιέργειας στέβια, αλλά παρακολούθησαν σημαντικές ομιλίες μέχρι που, φυσικά, πήραν μέρος στην παραδοσιακή γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμήν τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Συνεταιρισμός επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει την εκδήλωση. Είναι μια βιώσιμη συνεργατική επιχείρηση, που ακολουθεί υψηλά διεθνή πρότυπα, όπου η παραγωγή και η διαχείριση συνεργάζονται αρμονικά ακολουθώντας τη γραμμή και τις τάσεις της αγοράς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Sustainable Talks” που διοργάνωσε η Διεύθυνση ΕΚΕ του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Αυτή τη φορά, το θέμα της εκδήλωσης ήταν η “Συνεργατική Ανάπτυξη”, αξίες για τις οποίες η Stevia Hellas αποτελεί παράδειγμα της περιοχής.Ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν η γνωστή εταιρεία “Venus Growers”, η οποία εδώ και από 50 χρόνια εξάγει φρούτα από τη Βέροια σε όλο τον κόσμο και φυσικά είναι μια αμιγώς συνεργατική επιχείρηση.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.