Το LoveGreece.com συμμετέχει ως αρωγός – υποστηρικτής στη μεγαλύτερη Συνάντηση Δημιουργών του σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος.

Από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2019, για 6η συνεχόμενη χρονιά, το A Jewel Made in Greece (ΑJMIG), η μεγαλύτερη πρωτοβουλία προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, διοργανώνει με Σύμβουλο την Ιστορικό Τέχνης Ίρις Κρητικού, τη Συνάντηση Δημιουργών στο Ζάππειο Μέγαρο, με τη συμμετοχή πάνω από 70 καλλιτεχνών υπό την αιγίδα και την πολύτιμη υποστήριξη του Enterprise Greece.

Όραμα και στόχος του ΑJMIG είναι η αναγνώριση του ελληνικού αποτυπώματος σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας στον κλάδο του κοσμήματος σε όλον τον κόσμο.

Το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη, μέσα από τη δραστηριότητα του Lovegreece.com, μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος που έχει ως στόχο την προβολή επιτυχημένων Ελλήνων δημιουργών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στοχεύει στην υλοποίηση μιας σειράς ομαδικών παρουσιάσεων χαρισματικών Ελλήνων, έχοντας ως επίκεντρο κάθε φορά μια θεματική αγορά.

Σε αυτό το πλαίσιο, το LoveGreece.com αποφάσισε να συμβάλλει στην περαιτέρω προβολή των συμμετεχόντων του ΑJMIG που θα διακριθούν στην ετήσια ειδική ψηφοφορία από τους δημιουργούς και το κοινό, με στόχο την ανάδειξη του δημοφιλέστερου καλλιτέχνη σε κάθε ενότητα.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του AJMIG (https://ajewelmadeingreece.gr/el) και σε κάλπη στο Ζάππειο κατά τη διάρκεια της έκθεσης, από τις 15 μέχρι έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Το LoveGreece.com επιλέγει να παρουσιάσει και να προωθήσει μέσα από τα δίκτυά  του, τους Έλληνες Σχεδιαστές που θα προκριθούν στη φετινή διοργάνωση και θα πληρούν τα κριτήρια επιλογής των Leaders του LoveGreece.

Η παρουσίασή τους θα υλοποιηθεί μέσα από βίντεο συνεντεύξεις που θα προβληθούν και θα προωθηθούν μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας του LoveGreece.com, αλλά και σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα διοργανωθεί το Μάιο, με παράλληλη έκθεση των συλλογών τους.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία έχει ξεκινήσει και μπορείτε να ψηφίσετε εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες για την 6η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών θα βρείτε εδώ.