12 Ξενοδοχειακά Έργα και 400 επιλεγμένοι καλεσμένοι μετέτρεψαν την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του 100% Hotel Show στη μεγαλύτερη συνάντηση του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Design, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια χρονιά ότι τα 100% Hotel Design Awards 2019 αποτελούν το κορυφαίο Ελληνικό Hospitality Design Event. Με ξενοδοχεία από διάφορα σημεία της Ελλάδας αλλά και την πρώτη βράβευση ξενοδοχείου από την Κύπρο, τα Hotel Design Awards ανέδειξαν τα ξενοδοχεία που θα πρωτοστατήσουν για το ξεχωριστό τους Design αλλά και τον εμπνευσμένο Αρχιτεκτονικό τους σχεδιασμό και βράβευσαν τις καλύτερες συμμετοχές.

Την παρουσίαση των βραβείων ανέλαβε η δημοφιλής YouTuber Φωτεινή Αριστακερσιάν, η οποία σε συνδυασμό με τα Interactive Visual Graphics, έδωσαν ένα πιο σύγχρονο χαρακτήρα στη βραδιά που υπογραμμίζουν και τη νέα εποχή του θεσμού. Την μεγάλη επιτυχία, όμως, των 100% Hotel Design Awards 2019, προσυπέγραψε και η παρουσία όλων των συμμετεχόντων του διαγωνισμού, οι οποίοι συμμερίστηκαν τη χαρά των νικητών χειροκροτώντας τα αποτελέσματα, αφού μόνο και μόνο η επιλογή τους στις shortlisted συμμετοχές αποτελεί εκ των πραγμάτων μια σημαντική διάκριση, με δυναμική προβολή καθ’ όλη τη διάρκεια του θεσμού.

Ο διεθνής χαρακτήρας των βραβείων συνεχίστηκε με την παρουσία διεθνών ονομάτων της Αρχιτεκτονικής στην Κριτική Επιτροπή, ενώ το μοναδικό έπαθλο των νικητών από την εταιρεία Pedrali, θα δώσει μία μοναδική ευκαιρία στους νικητές να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ιταλία και να αναπτύξουν νέες προοπτικές συνεργασίας.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν ασφαλώς οι Νικητές, αφού κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από ένα πλήθος συμμετοχών με πραγματικά υψηλό επίπεδο, που δυσκόλεψε το έργο της κριτικής επιτροπής, με το αποτέλεσμα, ωστόσο, να λαμβάνει την κοινή αποδοχή όλων των παρευρισκόμενων. Το μεγάλο event των 100% Hotel Design Awards 2019 ολοκληρώθηκε με το VIP Opening Party στο κεντρικό Lounge της έκθεσης, όπου οι συμμετέχοντες γιόρτασαν με το κοινό την ιδιαίτερη αυτή βραδιά.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.