Η CAPITALS Circle, διεθνής εταιρεία στρατηγικής, επικοινωνίας και επενδυτικών σχέσεων με έδρα το Βερολίνο και δραστηριότητα σε Γερμανία, Ελλάδα και Βρυξέλλες, διοργανώνει για τέταρτη χρονιά το Tech Dialogue Forum Series στην Αθήνα στις 11.4.2019, σε συνεργασία φέτος με τη Τεχνόπολη, Δήμος Αθηναίων (Technopolis City of Athens) και το INNOVATHENS powered by Samsung με τίτλο: “The Tech Growth & Investments Challenge Forum. Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στις 11.4.2019 (16.30 – 21.30) στο INNOVATHENS powered by Samsung.

Το Φόρουμ θα έχει φέτος ως κύριο θέμα την πρόκληση της ανάπτυξης της ψηφιακής οικονομίας και τεχνολογίας στην Ελλάδα, του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλους τους κλάδους, της δημιουργίας φιλικότερου πλαισίου και κινήτρων για την προσέλκυση τεχνολογικών επενδύσεων, σύστασης νέων τεχνολογικών εταιρειών και Startups, συνεργασίες Corporates & Startups, θα παρουσιαστεί συγκριτική ανάλυση των οικοσυστημάτων Βερολίνου VS Λονδίνου VS Αθήνας, ενώ συμμετέχουν και γερμανικές εταιρείες από το οικοσύστημα του Βερολίνου. Θα μιλήσουν υψηλού επιπέδου ομιλητές από την πολιτική, θεσμικούς φορείς, επενδυτές/funds, Corporates, Startups κλπ. από Ελλάδα και Γερμανία.

Το Φόρουμ στηρίζουν θεσμικοί φορείς (HAMAC, OESYNE, Erasmus for Young Entrepreneurship κλπ.), ακαδημαϊκοί φορείς (Management Science Laboratory AUEB, Athens University of Economics & Business, MBA Int. Athens University of Economics & Business κλπ.) καθώς και εταιρείες και χορηγοί επικοινωνίας (Athens Radio 9,84, Euro2day.gr, Global Sustain, Banks.com.gr, XRIMA, XRIMA Week, Found.ation, Crisis Monitor, Equal Society κλπ.).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.