Τα Berlin Olive Oil Αwards συγκεντρώνουν όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία κορυφαίων επιστημόνων τροφίμων, πρωτοποριακών τεχνολογιών και σημαντικών επιχειρηματιών, θεσπίζοντας έναν αξιόπιστο παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιολάδου.

Τα βραβεία στόχο έχουν να καταστούν συνώνυμα της αριστείας και της αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης της ποιότητας στη βιομηχανία ελαιολάδου, προσφέροντας ένα αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό βραβείο παγκόσμιας εμβέλειας.

Τα Berlin Olive Oil Awards προσφέρουν μια εξαιρετική και μοναδική ευκαιρία στους παραγωγούς να ενισχύσουν την επικοινωνία και την προβολή των εταιριών ελαιολάδου. Επιπλέον, θα συμβάλει σημαντικά στη διαφοροποίηση της κάθε μάρκας, στοχεύοντας στην αύξηση των πωλήσεων σε πολλές και διαφορετικές περιοχές και αγορές τροφίμων.

Οι εταιρίες που θα συμμετάσχουν, θα αξιολογηθούν από κορυφαίους επιστήμονες τροφίμων και ειδικούς στον τομέα του ελαιολάδου και της γαστρονομίας. Όσα brands βραβευτούν, θα μπουν απευθείας στη λίστα με τους 2.000 εμπορικούς αγοραστές και εμπόρους τροφίμων της Ευρώπης, όπου και θα προωθηθούν, καθώς επίσης, θα προβληθούν μέσω των ιστοσελίδων oliveoilglobal.com και berlinolioveoil.com με πλήρη αναφορά και περιγραφή στα βραβευμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κάθε brand. Οι νικητές του διαγωνισμού θα προωθηθούν μέσω των social media του Berlin Olive Oil, συμπεριλαμβανομένου του μηνιαίου newsletter του berlinoliveoil.com, το οποίο φτάνει σε χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων όπως και σε καταναλωτές.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.