Γιάννης Δεληγιάννης, Γιώργος Καραμανόγλου, Μιχάλης Πιτσικάλης & Υρώ Κετσέκογλου, tradeNOW leaders stamp

Η www.tradenow.gr είναι η πρώτη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγών προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων. Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2013, καλώντας ιδιώτες και επιχειρήσεις σε μια σύγχρονη αυτοματοποιημένη εκδοχή της πανάρχαιας ιδέας των ανταλλαγών χωρίς χρήματα. Αντί νομίσματος, εφαρμόζει ένα σύστημα αποτίμησης της αξίας των ανταλλασσόμενων ειδών με πόντους ανταλλαγής, όπου κάθε πόντος αντιπροσωπεύει ένα ευρώ.

Κάθε χρήστης μπορεί να καταχωρήσει ό,τι έχει να προσφέρει και ό,τι επιθυμεί να αποκτήσει, και το σύστημα αναλαμβάνει να αντιστοιχήσει την προσφορά με τη ζήτηση και να προτείνει ευκαιρίες ανταλλαγής. Εφόσον οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία, μπορούν να προχωρήσουν στην ανταλλαγή είτε αυτοπροσώπως, σε κάποιο από τα προκαθορισμένα σημεία συνάντησης της tradeNOW, είτε μέσω της διαθέσιμης υπηρεσίας courier. Στη συνέχεια μπορούν να αξιολογήσουν την ανταλλαγή, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της αξιοπιστίας του δικτύου.

Καθώς ο αριθμός των χρηστών της πλατφόρμας στην Ελλάδα αυξάνεται σταθερά, η tradeNOW εξετάζει τις προοπτικές επέκτασης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα, υποστηρίζει ασθενείς κοινωνικές ομάδες και περιβαλλοντικούς σκοπούς, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες πρόσβασης σε εθελοντικούς οργανισμούς, ιδρύματα και συλλόγους με κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο.

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία & Post Production: Αλέξης Σκουλίδης
  • Κάμερα – Διεύθυνση Φωτογραφίας: Φώτης Ζυγούρης
  • Ήχος: Σωκράτης Τζοβάνης
  • Μακιγιάζ: Ελεάνα Καλλιαμβάκου
  • Δημοσιογραφική Επιμέλεια – Κείμενα: Πάρης Κορμαρής
  • Γενική Διεύθυνση: Αγάπη Τσακπίνογλου